Ruisreikaleipa


VASTUULLISESTI LAUTASELLASI

Perheleipuri Salosella valmistetaan maistuvaa ruokaleipää, 

joka on valmistettu vastuullisesti, laadukkaasti ja ammattitaidolla.


LAADUKASTA RUOKALEIPÄÄ

Meille on tärkeää, että tuotteemme ovat maistuvia, laadukkaita ja turvallisia. Teemmekin päivittäin töitä sen eteen, että voimme varmistaa tuotteidemme olevan laatuvaatimuksiemme mukaisia, sekä täyttämään elintarviketurvallisuuden vaatimukset. Jatkuvalla tuotekehityksellä voimme taata laadukkaat tuotteet sekä herkulliset uutuudet unohtamatta kuitenkaan perinteisempiä tuotteitamme, jotka löydät lautaseltasi ammattitaidolla leivottuna.

Ylläpidämme elintarviketurvallisuus- ja laatujärjestelmäämme jatkuvasti. Meille onkin myönnetty kansainvälinen BRC-elintarviketurvallisuussertifikaatti.
ILMASTOYSTÄVÄLLISTÄ LEIPOMISTA

Haluamme olla mukana edistämässä työtä ilmastonmuutoksen torjumiseksi. Olemmekin sitoutuneet kunnianhimoisiin ilmastotavoitteisiin ja saaneet virallisen hyväksynnän tavoitteillemme Science Based Targets-aloitteelta (SBTi).

Lue lisää ilmastotavoitteistamme.

PERHEYRITTÄJYYTTÄ NELJÄNNESSÄ POLVESSA

Olemme jo neljännessä polvessa toimiva perheyritys ja työllistämme yli sata henkilöä. Yli satavuotiaan yrityksemme ydinosaamista on aina ollut maistuvan ruokaleivän valmistus, ja tässä avainasemassa on vuosien aikana ollut osaava ja ammattitaitoinen henkilökuntamme. Haluamme panostaa henkilökuntamme osaamiseen, viihtymiseen ja työhyvinvointiin. Henkilöstöstämme löytyykin monia useiden vuoden ja vuosikymmenten kestäneitä työuria.

Lue lisää yrityksestämme.