Myös vaaleissa leivissä hyödynnetään taikinajuurta; vaaleat leivät voidaan valmistaa taikinajuureen lepäämään jopa 24 tuntia ennen paistoa. Tuotteet käsitellään ns. pehmyttaikinalinjalla, jossa taikinajuuren ansiosta tuotteisiin saadaan runsaasti hyvää viljan makua, kosteutta sekä säilyvyyttä.
Porkkanalla maustettu sekaleipä
Sekaleipä, viipaloitu
Vehnäleipä
Durumvehnäleipä, viipaloitu
Sekaleipä, viipaloitu
Moniviljaleipä
Moniviljaleipä, viipaloitu
Sekaleipä, viipaloitu
Moniviljaleipä
Moniviljaleipä, viipaloitu
Kauraleipä, halkaistu
Kauraleipä, halkaistu
Kauraleipä, halkaistu
Kauraleipä, halkaistu
Maissia sisältävä sekaleipä, viipaloitu
Moniviljaleipä, viipaloitu