ILMOITA VÄÄRINKÄYTÖKSESTÄ

Leipomo Salonen Oy on sitoutunut vastuulliseen liiketoimintaan ja pyrkii edistämään eettisiä toimintatapoja. Suhtaudumme vakavasti kaikkeen laittomaan, epäeettiseen ja muuhun toimintaohjeidemme vastaiseen toimintaan ja kannustamme tuomaan ne tietoomme aina, kun siihen on perusteltu epäilys.

Leipomo Salosella on käytössään whistleblowing-ilmoituskanava, jonka kautta voit tehdä nimettömän ilmoituksen epäilemästäsi vakavasta väärinkäytöksestä. Näitä voivat olla esimerkiksi lakien tai määräysten vastainen toiminta, häirintä, epäoikeudenmukainen kohtelu, lahjonta tai muu vakava väärinkäytösepäily. Ilmoitus voidaan jättää käsittelemättä, mikäli se ei kuulu ohjeiden mukaisesti ilmoitettaviin asioihin, sitä ei ole laadittu vilpittömässä mielessä, ilmoitus on tehty vahingoittamistarkoituksessa tai ilmoituksen asia on jo ratkaistu.

Huomioithan, että kyseessä ei ole yleinen palautekanava. Asiakaspalautteen pääset täyttämään kuluttajapalvelusivultamme: Kuluttajapalvelu – Leipomo Salonen

Miten ilmoitus tehdään?

Ilmoituksen pääset laatimaan alla olevan painikkeen kautta. Luethan ilmoituskanavan palvelukuvauksen huolellisesti ennen ilmoituksen laatimista.