laskiaispulla manteli- ja kermatäytteellä
Talvipäivän laktoositon ja palmuöljytyn klassikkoherkku on mantelitäytteellä ja täyteläisellä kermalla täytetty perinteinen laskiaispulla.
Ainesosat: Vehnäjauho, kerma 20 % [kerma, stabilointiaine (E407)], mantelitäyte 15 % [sokeri, manteli, vesi, säilöntäaine (E202)], sokeri, vesi, voi 5 %, hiiva, kananmuna, vehnägluteeni, dekstroosi, suola, stabilointiaine (E440), maitojauhe, sitruskuitu, nostatusaineet (E450, E500), kardemumma, emulgointiaineet (E481, E471), maitoproteiini, happamuudensäätöaine (E339), kasviöljy (rapsi, kookos), muunnettu tärkkelys, peruna, glukoosisiirappi, kokonaan kovetettu rapsiöljy, entsyymit, aromit, jauhonparanne (E300). Sisältää mantelia 6 %. Saattaa sisältää pieniä soijan, seesaminsiemenen ja pähkinän jäämiä.