Junttapulla 350 g

Vehnäleipä

Leipomo Salosen 120-vuotisjuhlan kunniaksi tuomme syksyksi tarjolle perinneleivän, johon vaikutteita on haettu 1900-luvun alkupuolelta. Leipomon perustaja Johanna Salonen tiedettiin taitavaksi leipuriksi ja maukkaan junttapullan valmistuksen hän todella osasi. Junttapulla on pehmeä vehnäleipä, joka sopii hyvin nautittavaksi sellaisenaan tai ruokien lisukkeena.

Ainesosat: Vehnäjauho, vesi, kananmuna 6 %, kasviöljyt (palmu, rapsi), maitojauhe, sokeri, vehnägluteeni, hiiva, merisuola, emulgointiaine (E471), suola, aromi, happamuudensäätöaine (E330), hapate, jauhonparanne (E300). Saattaa sisältää pieniä soijan, seesamin- ja sinapinsiemenen jäämiä.

Lisätiedot: Laktoositon, Voimakassuolainen
Säilytysohje: Kuivassa ja huoneenlämmössä.
Säilyvyysaika: 4 pv
Ravintosisältö
Energiaa
Rasvaa
– josta tyydyttyneitä rasvahappoja
Hiilihydraatteja
– joista sokereita
Ravintokuituja
Proteiineja
Suola
Laktoosi
/100 g
1227 kJ / 293 kcal
7.3 g
3.0 g
44.4 g
3.8 g
2.8 g
10.6 g
1.5 g
0.0 g

EAN: 6405506096153